Óvodai Premium kategóriás modellek

 • Alutrike prémium roller, tömör kerékgumikkal

  Alutrike prémium roller, tömör kerékgumikkal

  Az Alutrike prémium  temékcsaládot intézményi használatra fejlesztették ki, a terméket azoknak szánja a gyártó akik hosszú távra terveznek és nem kívánják folyamtosan javítgatni lecseréni az eszközöket. Ezek a járművek szinte elnyűhetetlenek.Alumíniumból készülnek így 30-35 százalékkal könnyebb a súlyuk hasonló méretű acél modelleknél.A gyermekek könnyebben tudják hajtani, és kényelmesebb is. Nem rozsdásodik, a karcolások helyén sem kezdi ki az időjárás.. Az alkatrészek nagyon erősek és stabilak, az ellátás az olaszországi üzemből folyamatos, a járműveket a szakemberek kézzel heggesztik össze.Ennél a modellnél tömörek a kerékgumik, tehát nem kell felfújni és nem lukadhat ki . Hossz: 118 cm, szélesség: 10 cm, teljes magasság: 88 cm. Súly: 8,7 kg. Maximális terhelhetőség: 20 kg. 4-8 éves kor között ajánlott.
  58 100 Ft
 • Alutrike prémium együléses tricikli

  Alutrike prémium együléses tricikli

  Az Italtrike kerékpárok professziponális prémium vonala az Alutrike modell sorozat. Ezek a járművek alumíniumból készülnek, ezért 30-35 százalékkal könnyebbek a hasonló méretű acél járműveknél. A gyermekek könnyebben tudják hajtani, és kényelmesebb is. Nem rozsdásodik, a későbbi karcolások helyén sem kezdi ki az időjárás. Az alkatrészek nagyon erősek és stabilak, kézi munkával egyedileg kerülnek összehegesztésre a járművek. Extrák: vízszintesen állítható ülés, két lábtartó az eszköz hátulján és hightech polimer csapágyak a pedáloknál. Hossz: 77,5 cm, szélesség: 56,5 cm, teljes magasság: 62,5 cm, ülésmagasság: 39,5 cm. Súly: 6,8 kg. Maximális terhelhetőség: 35 kg. 3-6 éves kor között ajánlott.
  58 400 Ft
 • Alutrike prémium roller, pneumatikus (sűrített levegővel működő) kerékgumikkal.

  Alutrike prémium roller, pneumatikus (sűrített levegővel működő) kerékgumikkal.

  Az alumíniumból készült járművek a legújabb high-tech technológiát képviselik, így az Alutrike roller is 30-35 százalékkal könnyebb a hasonló méretű acél modelleknél. A gyermekek könnyebben tudják hajtani és kényelmesebb is. Nem rozsdásodik, a felületi karcolások helyén sem kezdi ki az idő. Az alkatrészek nagyon erősek és stabilak, kézzel heggesztik a szakemberek össze az olaszországi gyártóüzemben a járműveket. Extrák: fémkerék, sűrített levegővel töltött gumival. Hossz: 118 cm, szélesség: 10 cm, teljes magasság: 88 cm. Súly: 8,7 kg. Maximális terhelhetőség: 20 kg. 4-8 éves kor között ajánlott.
  59 615 Ft
 • Alutrike kétüléses prémium tricikli

  Alutrike kétüléses prémium tricikli

  Az Alutrike professzionális intézményi felhasználásra kialakított kerékpárok a legkorszerűbb high-tech technológiát képviselik, alumíniumból készülnek. Súlyuk 30-35 százalékkal könnyebb a hasonló méretű acél modelleknél. Így a gyermekek könnyebben tudják hajtani, és kényelmesebb is. Nem rozsdásodik, a felületi karcok helyén sem kezdi ki az időjárás. Az alkatrészek nagyon erősek és stabilak, kézzel szakemberek ellenőrzik és heggesztik össze. Extrák: vízszintesen állítható ülések, erős műanyag platform az eszköz hátsó részén lábtámasz céljából au utasnak  és speciális főcső struktúra. Hossz: 111 cm, szélesség: 56,5 cm, teljes magasság: 62,5 cm, ülésmagasság: 39,5 cm. Súly: 8,6 kg. Maximális terhelhetőség: 70 kg. 3-6 éves kor között ajánlott.
  77 855 Ft